Ja està a la venda el calendari d'advent solidari del Grup Alba de Tàrrega

16/11/2020

Està format per 24 finestres que amaguen arrugats, la galeta més emblemàtica de l'obrador El Rosal, que enguany celebra el seu centenari

El Grup Alba ha habilitat aquest dilluns el primer punt de venda del seu calendari d’advent solidari. Ho ha fet en el marc del mercat setmanal de Tàrrega, on ha donat a conèixer el nou format. El calendari està format per 24 finestres que amaguen arrugats, la galeta més emblemàtica de l'obrador El Rosal, que enguany celebra el seu centenari.

El calendari ja es podia comprar a la botiga online d’Alba (botiga.aalba.cat) i actualment ja se n’han venut unes 500 unitats. Tots els beneficis del calendari aniran destinats al lleure dels infants de l'escola.

La iniciativa compta amb diferents suports i col·laboracions com el de l'empresa de serveis logístics Ondara Logística.

Des del consistori també s’ha aplaudit el projecte.

A més, els alumnes que han preparat el calendari han volgut animar a la ciutadania a col·laborar amb el projecte.

Cal destacar que entre el miler de calendaris que s’han posat a la venda hi haurà 5 arrugats d’or i com a ‘Charlie i la Fàbrica de Xocolata’, els guanyadors gaudiran de dos premis especials.

Més informació sobre l’elaboració del calendari: https://urgelltv.cat/ca/turisme/urgelltv/societat/48170/el-grup-alba-prepara-el-llanament-dun-calendari-dadvent-solidari-per-aquest-nadal/3170.html

Noèlia Burgos