Just repartiment de punts entre el Tàrrega i el Manresa

03/12/2018

Els dos equips ofereixen el millor partit en el que va de temporada al Joan Capdevila

La UE Tàrrega i el Manresa han empatat 1-1 en un gran partit, amb seguretat el millor dels disputats aquesta temporada al Joan Capdevila, i en el qual els dos equips no han renunciat en cap moment a la victòria. El Manresa ha estat qui s’ha avançat primer en el marcador, concretament a la segona part, al minut 52, amb un gol de Jordi Soler. El Tàrrega no ha trigat a reaccionar, i només nou minuts més tard ha aconseguit l’empat, amb el gol de Joan Molina Mikel. Tot i que ha estat un partit intens des de l’inici, ambdós equips han tingut fases de domini altern. Amb aquest resultat, en què els dos equips s’han repartit els punts, el Tàrrega ha confirmat la dinàmica positiva que ha suposat el canvi de tècnic, i es manté setè en la classificació. El pròxim encontre el disputarà contra el Júpiter, el 16 de desembre.