La 17a Fira del Caçador de Tàrrega convoca el primer concurs fotogràfic sobre el món de la cinegètica

09/08/2018

Organitzat per la Societat de Caçadors de Tàrrega i amb 600 euros en premis

La Societat de Caçadors de Tàrrega impulsa la primera edició del seu concurs de fotografia dedicat al món de la caça. Es tracta d’una iniciativa participativa de divulgació que precedeix la 17a Fira del Caçador Ciutat de Tàrrega, la qual se celebrarà el diumenge 30 de setembre. L’entitat organitzadora vol ampliar així la difusió de la pràctica cinegètica entre la ciutadania com activitat vinculada al medi natural. En aquest sentit, fa una crida perquè hom faci arribar les seves fotografies al concurs, titulat “La caça”, abans del proper 12 de setembre.

Cada participant pot presentar una o vàries fotografies, que han de ser obra de l’autor/a i han de tenir caràcter inèdit. La tècnica és lliure, en color o en blanc i negre. Es pot presentar un màxim de dues fotografies per persona. Les imatges s’han de trametre a la seu de la Societat de Caçadors de Tàrrega, (carrer d’Alonso Martínez, 37). El jurat estarà format pel fotògraf Jaume Solé; el regidor de Cultura, Raül Palacios; els portaveus de la Societat de Caçadors de Tàrrega, Xavier Robinat i Josep Maria Setó; i professionals de la Fira del Caçador. Es valorarà la qualitat de les fotografies presentades, la creativitat de la obra, el domini dels mitjans tècnics i els procediments utilitzats. El veredicte es farà públic en el transcurs de la 17a Fira del Caçador. Es concediran tres premis, dotats amb 300 euros, 200 euros i 100 euros respectivament.

La Fira del Caçador Ciutat de Tàrrega ha esdevingut la principal plataforma de divulgació a les terres de Lleida sobre la pràctica cinegètica. A banda de l’apartat de venda d’estris, vehicles i productes artesanals, el certamen programa activitats de caire lúdic com desfilades canines, proves d’agility, exhibicions de falconeria, doma de cavalls o concursos de tir amb arc. El recinte firal també és l’escenari del Màster Sant Hubert, prova que puntua la conducta del caçador en relació a la peça de caça i al seu gos. Des de la seva fundació, la fira se celebra amb èxit de públic a les instal·lacions del Càmping Municipal.

Infolleida