La 4a Marxa de la Boira arriba a Tàrrega el pròxim 14 de gener

28/11/2017

L’esdeveniment esportiu vol potenciar el turisme de la plana de Lleida, i de la boira com a element característic del territori

La boira és, sense dubte, el fenomen meteorològic més característic de les Terres de Ponent. És per això, que des de fa quatre anys, Boira Experience impulsa la Marxa de la Boira. El pròxim 14 de gener, aquest esdeveniment esportiu arriba a Tàrrega, i ho fa amb l’objectiu de potenciar el turisme de la plana de Lleida, i de la capital de l’Urgell en concret, i de la boira com a element característic del territori.

Les inscripcions a la marxa ja es poden realitzar a través del web de Boira Experience, i després de l’èxit obtingut en les darreres edicions, amb 200, 400 i 700 participants respectivament, enguany l’organització vol tancar la inscripció als 800.  

La quarta edició de la Marxa de la Boira comptarà de dos recorreguts, un de 24 quilòmetres, i un altre de 10. Ambdós itineraris partiran i finalitzaran a l’Espai MerCAT, i passaran per llocs singulars de Tàrrega, com el Parc de Sant Eloi i el Castell del Mor.

L’acte, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida, serà apadrinat pel Mag Lari, que realitzarà una espectacular aparició enmig de la boira.

Francesc García