La 6a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega aplegarà 14 elaboradors amb més d’una setantena de varietats

21/05/2018

El certamen amplia la seva oferta gastronòmica i torna a comptar amb una ampla programació musical

Un total de 14 cervesers procedents d’arreu del territori català es donaran cita el pròxim 2 de juny en la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega, certamen organitzar per l’Associació Agrat, la Cerveseria Matoll de Belianes i la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega. Des de les 12 del migdia i fins a les 3 de la matinada, Can Colapi acollirà la sisena edició d’una fira en la qual es podran degustar fins a 70 varietats diferents de cervesa artesana.

En l’apartat gastronòmic, la fira comptarà amb food-trucks amb productes del territori, i diverses parades amb productes elaborats amb cervesa, com melmelades i gelats. També tindrà cabuda una paella cuinada amb cervesa artesana, entre altres propostes.

La fira tornarà a estar amenitzada amb una ampla programació de concerts gratuïts, amb el grup de rumba tropical catalana Bananna Beach com a caps de cartell. També hi haurà animació infantil i el tradicional concurs “Escalabirres”.

La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega s’ha convertit en un referent a Catalunya dins aquest àmbit gastronòmic. És per això, que des de l’organització s’espera repetir l’èxit de l’edició anterior, quan es van servir fins a 2.200 litres.

Francesc García