La 7a Fira de la Conserva de Bellpuig promourà l’esport i els productes saludables

07/11/2018

Tindrà lloc aquest cap de setmana amb activitats esportives, tallers de cuina i una cinquantena d’expositors d’aliments de proximitat

El lema “Conserva’t” que des de fa un any promou la Fira de la Conserva de Bellpuig serà més present que mai en la setena edició d’aquest certamen, que se celebrarà aquest cap de setmana. L’Ajuntament del municipi ha volgut enllaçar els productes saludables que promou aquesta fira amb el món de l’esport. És per això que des del consistori han preparat una programa d’activitats esportives per l’esdeveniment.

Una altra novetat important de la Fira de la Conserva serà un mercat de material esportiu de segona mà, en què tothom que vulgui podrà vendre aquell calçat, roba o equipament esportiu que ja no utilitza.

La setena Fira de la Conserva de Bellpuig comptarà amb tallers de cuina, una cinquantena d’expositors de conserves i productes de proximitat i conferències sobre alimentació i vida saludable. Dissabte, a més, a les 10 del vespre, el Teatre Armengol acollirà un concert a càrrec del grup de música Brams, acompanyat de la Banda Municipal de Música de Bellpuig.

Francesc García