La Fase Final de la Copa Catalunya Femenina de Futbol, els dies 23 i 25 d’agost a Tàrrega

21/08/2018

Dos equips lleidatans, el SE AEM i el CF Pardinyes, jugaran les semifinals contra el FC Barcelona i el RCD Espanyol.

El Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila de Tàrrega serà la seu de la Fase Final de la Copa Catalunya Femenina. La primera cita de la competició més important del futbol femení català arribarà el dijous 23 a les 18.00h amb la primera semifinal entre el RCD Espanyol contra la SE AEM; dues hores més tard, el torneig continuarà amb la segona semifinal entre el FC Barcelona i el CF Pardinyes. Els equips lleidatans asseguren que han lluitat molt per arribar fins a aquesta fase i que ho donaran tot per endur-se el títol en una final que es disputarà el dissabte 25 a les 20.00h.

La Fase Final de la Copa Catalunya Femenina s’emmarca dins la campanya #Orgullosa, un projecte impulsat per la Federació Catalana de Futbol amb l’objectiu de promoure el futbol femení arreu del territori català.

Dues hores abans de la final, els dos equips que no passin les semifinals es disputaran el tercer i el quart lloc. A més, el mateix dissabte també tindrà lloc a Tàrrega a les 11.30h la final de la Copa Catalunya Amateur entre el Girona FB “B” i el CE El Catllar “A”.

Francesc García