La Final de la Supercopa de Catalunya d’Handbol es disputa aquest dimecres a Agramunt

22/05/2018

El Club Handbol d’Agramunt organitza l’encontre juntament amb la Federació Catalana d’Handbol i l’Ajuntament, amb motiu de l’Any Handbolicat

La pista  del Pavelló d’Agramunt serà el camp de joc de la Final de la Supercopa de Catalunya masculina d’Handbol, el pròxim dimecres a les 20.45h. L’encontre es disputarà entre el FB Barcelona i Lassa i el Fraikin BM Granollers, els dos equips catalans més importants d’aquest esport.

El partit l’organitza la Federació Catalana d’Handbol juntament amb el Club d’Handbol d’Agramunt i l’Ajuntament del municipi, i  s’emmarca dins dels actes de l’any HandboliCat 2017-2018, els quals han permès portar fins a Agramunt moltes activitats vinculades amb l’esport d’èlit i amb l’esport de base tant masculí com femení. Segons asseguren des de la direcció Club d’Handbol de la població, és un honor i un orgull acollir un esdeveniment esportiu de primer ordre com és aquest partit.

Els mateixos sentiments es palpen entre els jugadors i jugadores del Club d’Handbol d’Agramunt, que expressen que és una gran oportunitat poder gaudir d’una final com aquesta a casa.

Des de l’organització s’han posat a la venda un total de 500 entrades, de les quals ja se n’han venut més de 300. I és que, a Agramunt són molts els que esperen amb ganes per gaudir d’una final d’alta tensió, que de ben segur farà vibrar als més aficionats a l’handbol.

Francesc García