Detenen dos homes per sostreure tres mòbils valorats en 2.500 euros d'una botiga de Tàrrega

26/03/2019

Els presumptes autors van entrar a un establiment quan hi havia altres clients, van sostreure tres telèfons mòbils i van marxar amb total normalitat

La Policia Local de Tàrrega i Mossos d’Esquadra van detenir el passat dilluns 25 de març dos homes per un presumpte delicte de furt de tres telèfons mòbils en un establiment comercial de la ciutat. A les 11:25h la Policia Local va rebre una trucada d’un comerç de Tàrrega alertant que dues persones havien sostret els aparells, valorats en 2.500 euros. Segons van relatar fonts de l’establiment, els presumptes autors van entrar a la botiga en horari comercial quan hi havia altres clients a l’interior i es van dirigir a la prestatgeria dels telèfons mòbils, on van arrencar els sistemes de seguretat. Una vegada sostrets els aparells, van marxar de l’establiment amb total normalitat.

Amb la descripció facilitada i gràcies també a la col·laboració ciutadana, agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra van interceptar poc després els dos homes en un carrer allunyat de l’establiment, duent però diferent vestimenta a la facilitada i sense els aparells sostrets. Van rpocedir llavors a fer pels voltants la recerca dels aparells i la roba, que finalment es van localitzar amagats en un carrer, coincidint amb les dades facilitades pel comerç afectat.

Els dos homes detinguts són de nacionalitat romanesa, nascuts els anys 1999 i 2002, amb domicili a Getafe (Madrid). Els dos detinguts consten amb antecedents penals per fets similars. És previst que avui dimarts 26 de març passin a disposició judicial. 

Infolleida