La Ruta del Cister estrena logotip i talonari cultural en motiu de l'Any del Turisme Cultural 2018

10/02/2018

Iniciativa impulsada per propiciar que el turisme posi en valor la cultura i el patrimoni cultural

El Parlament Europeu ha declarat 2018 com a Any Europeu del Patrimoni Cultural. Des de l’àmbit turístic, l’Agència Catalana de Turisme aprofita la centralitat que la cultura té aquest 2018 per declarar l’Any del Turisme Cultural 2018, amb el repte de propiciar que el turisme posi en valor la cultura i el patrimoni cultural, tant material com immaterial, com a factor clau de singularització de la destinació catalana.

La voluntat de La Ruta del Cister és aprofitar aquest any temàtic per difondre tot el patrimoni cultural del territori -el més i el menys conegut. En aquest sentit, els Consells Comarcals de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell, ens gestors de La Ruta del Cister, com a tret de sortida, han apostat pel restyling del logotip de La Ruta i per crear un nou producte de turisme cultural al territori.

En relació al logotip, des de fa anys, es mantenia el mateix disseny, però la demanda de modificació provinent, per una banda del propi sector del territori, així com també dels clients potencials de la destinació, ha portat a realitzar aquest canvi.

També, aprofitant que és un any on totes les actuacions de promoció de les marques que li són paraigües (Turisme de Catalunya, Ara Lleida i Costa Daurada) van focalitzades al turisme cultural, s’ha creat un nou producte al territori: el Talonari Cultural de La Ruta del Cister.

Infolleida