La Soll organitza un cicle de conferències sobre la història de Tàrrega

07/01/2019

Constarà de sis sessions impartides per l'historiador local Jaume Ramon Solé

A partir del 17 de gener l’espai cooperatiu La Soll de Tàrrega impartirà un cicle de conferències a càrrec de l'historiador local Jaume Ramon Solé. Sota el nom de ‘6 històries targarines’, els col·loquis tindran com a objectiu oferir una pinzellada sobre diferents moments de la història local i comarcal d’una forma amena i propera.

Les conferències seran gratuïtes i obertes a tota la societat targarina interessada, i tindran lloc al local de La Soll, situat a la Plaça de les Nacions a partir de les 20.30h. Es recomana enviar un correu electrònic a [email protected] per entrar en un butlletí on s’informarà de les pròximes xerrades.

La primera conferència tindrà lloc el dijous 17 de gener i se centrarà en l’etapa prehistòrica de la ciutat. La segona es farà el 31 de gener i tractarà les primeres colonitzacions a Tàrrega. El 14 de febrer tindrà lloc la tercera, que tindrà com a eix l’etapa jueva a la ciutat. Posteriorment, el 28 de febrer s’organitzarà la quarta conferència que es fixarà en la guerra de successió i la il·lustració. La cinquena xerrada prevista per al 14 de març avançarà en el temps fins a situar-se al segle XX, i finalment, el 28 de març es clourà el cicle amb un col·loqui sobre la segona república, la guerra i el franquisme.  

Infolleida