La Targalan arranca aquest divendres amb el 100% de les places exhaurides

31/07/2019

Aquest divendres 2 d’agost a les 17h de la tarda s'estrena la 7a edició de la Targalan

Aquest divendres 2 d’agost a les 17h de la tarda s'estrena la 7a edició de la Targalan que se celebrarà al Pavelló Municipal de Tàrrega i que ja s’ha convertit en una cita habitual a principis del mes d’agost per a tots els aficionats a la informàtica i els videojocs que juguen interconnectats i comparteixen continguts en xarxa.

L’èxit de la cita ja s’ha pogut demostrar en què s’han exhaurit les 150 places disponibles 2 dies abans de l’inici de l’esdeveniment i l’organització informa que si algú s’ha quedat sense plaça, es podrà gestionar el cas al correu electrònic [email protected] 

El certamen se celebrarà durant 48 hores ininterrompudes i els participants compten amb accés a les piscines municipals per poder superar millor la calor que es preveu aquests dies a la capital de l’Urgell. A més, també hi haurà una exposició de consoles vintage a càrrec de Retroscroll i que la podrà visitar qualsevol persona que s’atansi al Pavelló Municipal de Tàrrega aquests dies.

Una de les grans novetats de la 7a edició de la Targalan és  la presència de 2 populars comentarista d’eSports amb una àmplia experiència en el sector de les retransmissions on-line de competicions de videojocs. Seran Mr. Readys i  Sylphalion, que actualment són presentadors i comentaristes de diversos esdeveniments i que narraran alguns tornejos per streaming a través de la plataforma virtual Twitch. Els 5 tornejos que s’organitzaran en aquesta edició de la Tàrrega Lan Party són el Counter Strike, el League of Legends, el PUBG i l’Overwatch, aquest any s’hi afegeix el TeamFight Tactics.

La Tàrrega Lan Party l'organitza l'Associació Agrat i compta amb el suport de les regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Tàrrega i la col·laboració d’empreses d’informàtica com Vunkers.

Infolleida