La tercera dosi de la vacuna arriba a les residències de Tàrrega

20/09/2021

Salut administra el vaccí a uns 130 avis i àvies dels dos geriàtrics

El Departament de Salut ha administrat aquest dilluns la tercera dosi de la vacuna contra la Covid a uns 130 avis i àvies de les residències de gent gran de Tàrrega. Així ho han anunciat la residència Sant Antoni i la Llar d'Avis del Carme a través de les xarxes socials, respectivament. 

Des de la Llar d'Avis del Carme, on han rebut la tercera dosi del vaccí una seixantena d'usuaris, han explicat que "avui quatre infermeres del CAP de Tàrrega han vingut a posar la dosi de recordatori de la vacuna contra la Covid als nostres residents, tots estan molt contents perquè ja esperaven aquesta tercera dosi". Des del geriàtric han afegit que "ara cal mantenir aquest estat de vigilància i de tranquil·litat amb les dosi de recordatori". 

Per la seva part, des de la residència de Sant Antoni, on han rebut la tercera dosi del vaccí una setantena d'usuaris, han donat les gràcies a l'equip de vacunació del CAP de Tàrrega.

Els dos geriàtrics han agraït "la tasca de Glòria Navés i del Departament de Salut per la gestió de la vacunació i de la crisi sanitària en general". 

Salut va començar ahir a vacunar amb la tercera dosi als usuaris de les residències de la Regió Sanitària de Lleida. En total, a la demarcació hi ha 74 residències de gent gran on hi viuen unes 3.600 persones, que ara podran rebre aquesta dosi addicional de la vacuna.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega) / Foto: Residència Sant Antoni