La UE. Tàrrega guanya per 3 a 1 al Sant Ildefons i suma la quarta victòria seguida

19/11/2018

Uns números que han enfilat al quadre targarí fins a la setena posició de la classificació quan s’ha jugat la dotzena jornada de la lliga del 1Cat 2 com a conseqüència d’una reacció importantíssima de l’equip, perquè hem de recordar que a la quarta jornada l’equip targarí era el cuer del grup. Edu Berrocal, que va arribar a la banqueta blaugrana a la jornada cinquena, ha canviat totalment la dinàmica de l’equip i la seva metamorfosi ha estat espectacular

Davant del Sant Ildefons, van tornar a jugar una molt bona primera part, la qual es va traduir amb dos gols espectaculars, obra d’ Enriquez, el primer, al llançament d’una falta directa al minut 19 de joc, a la que res va poder fer el porter visitant i d’Ander, el segon, al minut 26, d’un gran xut des de la frontal de l’àrea que va entrar a la porteria rival com un eutèctic obús, colant la pilota per l’escaire de la porteria visitant. Amb aquest resultat, es va arribar al descans, perquè al minut 31, el porter blaugrana Oliveros va fer una aturada espectacular enviant la pilota a corner, i perquè, una excel·lent  ocasió  de Joni, amb un xut potent i col·locat que el porter rival  va desviar amb la punta dels dits a corner al minut 35 de joc.

Desprès del pas pel vestidors va canviar la panoràmica del partit perquè al minut 48 el visitant Victor, al llançament d’una falta d’una forma magistral va posar el dos a un al marcador i per uns minuts l’equip blaugrana es va descentrar, de tal manera que l’empat semblava que podia arribar. Però això, només va ser un miratge, perquè, els d’Edu Berrocal, va tornar a funcionar com un vertader equip i al minut 70, Maikel, també al llançament d’una falta directa va superar al poder Arnalot, per a fer el tercer gol blaugrana i sentenciar el partit d’una forma clara, malgrat que Alberto va estar a punt de fer el quart, però un defensor va rebutjar la pilota a corner.

La UE. Tàrrega, va tornar a jugar un molt bon partit, sobre tot a la primera part, i els darrers trenta minuts del matx, que, a base d’entrega i bon futbol, es van fer mereixedors d’aquesta nova victòria, la quarta consecutiva de la temporada que els ha enfilat fins a la setena plaça de la classificació.