La UE Tàrrega perd per la mínima contra la UE Rubí

11/06/2018

Tot i això,la UE Tàrrega ascendeix a Primera Catalana en ser el millor segon de tots els grups de Segona

La UE Tàrrega ha perdut per la mínima el partit de tornada de la fase d’ascens a Primera Catalana contra la UE Rubí per 0 a 1. A la primera part, s’ha vist un partit molt trabat i amb constants interrupcions en el joc. La UE Rubí s’hagués pogut avançar amb un llançament de penal que ha sortit fora. Ja a les acaballes de la primera part, la UE Tàrrega també s’hagués pogut posar per davant en el marcador si hagués convertit el penal que s’ha encarregat de xutar el capità, Albert Bañuelos, però que el porter de la UE Rubí ha aturat.

A la segona part, el joc ha estat una mica més fluid i ambdós equips han disposat de diverses ocasions de gol. Ha estat Sergio Mendoza, que en una jugada de falta ha avançat la UE Rubí. El Tàrrega ha reaccionat però pocs minuts després l’àrbitre els ha anul·lat un gol. En els últims minuts de partit, l’equip local ha disposat de diverses ocasions clares de gol que no s’han arribat a materialitzar.

Tot i la derrota, la UE Tàrrega ascendeix a Primera Catalana al ser el millor segon de tots els grups de Segona Catalana.