L’escoltisme lleidatà celebra 45 anys a Bellpuig

15/04/2018

L’organització commemora el seu aniversari amb una trobada amb més de 1.000 infants i joves i reivindicant la seva presència al territori

Minyons, escoltes i guies d’arreu de la demarcació nord occidental s’han aplegat aquest dissabte a Bellpuig. Dividits en grups d’edat, més d’un miler d’infants i joves han participat en diversos jocs que han girat al voltant del 45è aniversari de l’escoltisme en les terres de Lleida, una fita que segons els responsables de la demarcació mereix ser reconeguda per tot el que s’ha aconseguit.

Al llarg de tots aquests anys, l’escoltisme ha treballat amb l’objectiu que els infants creixin conscients, crítics i actius envers la societat que els envolta, tasca que des de l’organització es considera que sovint no ha estat reconeguda per les institucions. És per això que els minyons, escoltes i guies volen demostrar que són presents al territori.

Dissabte rere dissabte, els 17 agrupaments de la demarcació nord - occidental realitzen cau amb l’objectiu utòpic de canviar el món, però com ells mateixos asseguren, anar cap a la utopia també és una manera d’avançar cap a una societat més justa.  

Francesc García