L'Agr'auto incorpora un espai per a vehicles híbrids i elèctrics i amplia els vehicles exposats

26/02/2020

L’Espai Mobilitat Futur pretén conscienciar a la ciutadania sobre la importància d’avançar cap al vehicle sostenible

La XIX Fira Agr'auto, que se celebrarà aquest proper cap de setmana 29 de febrer i 1 de març presenta un parell de novetats per aquesta dinovena edició. La mostra augmenta el nombre d’expositors aconseguint així que participin a la mostra tots els concessionaris de la vila. Per aquest motiu s’augmenta la superfície i s’ampliarà l’oferta de vehicles que es calcula que superarà els 150 vehicles que exposaran els sis concessionaris i tallers: Auto Corbella; Castro Motor; Autoserveis del Sió; Tallers J. Valls; Rubén Automoció i Tallers Bertran, tots ubicats a Agramunt.

L’altra novetat que presentarà l’Agr’auto és la creació de l'Espai Mobilitat del Futur. Un espai pensat per potenciar noves formes de mobilitat amb vehicles sostenibles com són els vehicles híbrids i/o elèctrics. Aquest espai estarà ubicat a la Plaça Fondandana, proper als punts de recàrrega de vehicles elèctrics i durant tot el cap de setmana, a més d’estar-hi exposats aquest tipus de vehicles també si faran activitats per conscienciar a la ciutadania.

La regidora de Fires, Tamara Lombardo, explica que “l'objectiu de l’Espai Mobilitat Futur té una doble finalitat. Per una banda, conscienciar a la ciutadania sobre la importància d'avançar cap al vehicle sostenible i, per l’altra ampliar l'oferta que tenim a la fira Agr'auto, cap a una altra forma de mobilitat".

La primera activitat de l’Espai Mobilitat Futur es farà el dissabte al matí amb una ruta verda a través de la qual persones que ja tenen un vehicle híbrid o elèctric faran una ruta en cotxe pel municipi amb a aquelles persones que estiguin interessades en saber com funcionen aquests vehicles.

El dissabte a la tarda, a les 17h, també en aquest espai es farà una taula rodona sobre el vehicle elèctric i híbrid amb la participació de Cargacoches, l’empresa del punt de recàrrega de vehicles elèctrics, els tallers d’Agramunt amb presència d’Agr’auto i propietaris de vehicles elèctrics.

La inauguració de la mostra tindrà lloc el dissabte 29 de febrer a les 12h dins el recinte firal i anirà a càrrec de Gerard Balcells, president del Consell Comarcal de l‘Urgell, l’alcalde d’Agramunt Bernat Solé i la regidora de fires a l’Ajuntament d’Agramunt Tamara Lombardo.

Seguint la iniciativa d’edicions anteriors es farà un sorteig d’un viatge per a dues persones entre tots compradors que adquireixen un vehicle durant el cap de setmana de l’Agr’auto.
Infolleida