L'Ajuntament d'Agramunt finalitza les obres al Casal

07/11/2018

El cost de les obres sumen 184.046€ dels quals 100.000€ provenen de Fons europeus

Després de dos mesos de treballs, les obres de reforma i substitució del sistema de climatització del Casal Agramuntí finalitzaran aquesta setmana, tal com estava previst inicialment. L’actuació ha tingut un pressupost de 184.046€ dels quals 100.000€ provindran de Fons Europeus Leader.

L'actuació ha permès eliminar la rampa d’accés a l’entrada de la sala, millorar la visibilitat a tota la platea i disposar d’un sistema de climatització a través de terra radiant que millorarà l’eficiència de l’actual sistema.

Està previst que el primer acte que s’hi celebri sigui la presentació del documental Les Veus de Riella, que recull entrevistes a persones que van viure la Guerra Civil a Agramunt, i que van ser realitzades pel Col·lectiu Fem Memòria. L’activitat està prevista per aquest proper diumenge a les 12.30h.

Obres sobre el calendari previst
Les obres s’han fet sobre el calendari previst i han tingut una durada aproximada de dos mesos, tal com es va informar a totes les entitats que utilitzen aquest equipament, per tal que poguessin dur a terme amb normalitat les activitats que hi tenien previstes, com ara la representació teatral del Grup Escènic Agramuntí o l’Escala en Hi-Fi, organitzat per l’Associació de Dones l’Esbarjo. Finalment, aquesta entitat ha optat per canviar l’activitat per motius diversos. A partir de diumenge la sala del teatre ja es podrà utilitzar amb normalitat.

Infolleida