L’Ajuntament d’Agramunt reclama l’obertura del Banc Sabadell durant el mes d’agost

10/08/2021

El consistori considera “un servei bàsic” l’atenció de l’entitat bancària als ciutadans

L’Ajuntament d’Agramunt ha enviat una reclamació per escrit al Banc Sabadell per mostrar la seva discrepància a la decisió de tancar l’oficina que l’entitat bancària té a la vila durant tot el mes d’agost. 

Segons ha avançat Ràdio Sió, l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernández, ha explicat que el servei que l’oficina ofereix al municipi és “molt important” i que hi ha persones que no poden desplaçar-se fora de la vila per fer certes gestions. “Com a Ajuntament, veiem que perdem un servei bàsic”, ha remarcat la batlle.

Des del consistori, es considera que aquesta decisió suposa un perjudici pels negocis locals que treballen habitualment amb l’entitat bancària. En la carta dirigida al Banc, recorden que hi ha un volum prou significatiu de clients, tant del mateix municipi com d’altres localitats de la Ribera del Sió, que requereixen aquest servei.

La queixa s’ha formalitzat de la mateixa manera des d’altres municipis de la comarca com Bellpuig, on també han vist com es tancava l’oficina bancària durant el mes d’agost.

L'Urgell TV / Foto: Ajuntament d'Agramunt