L'Ajuntament de Tàrrega convocarà una audiència pública per debatre la ubicació de la creu de terme

18/01/2019

Diverses entitats de la ciutat van impulsar una recollida de firmes per demanar aquest debat al consistori

L’Ajuntament de Tàrrega durà a terme una audiència pública per debatre la ubicació de la creu de terme situada a la plaça Major de la ciutat. Així ho ha comunicat l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Mª Perelló, després que diverses entitats de la ciutat, sota el paraigua d’Agenta, lliuressin al consistori les 500 firmes recollides per demanar a l’ens aquest debat.

Segons ha explicat l’alcaldessa, “la voluntat de l’Ajuntament és atendre la petició amb tot el format i la norma que estableixen les audiències públiques”. En aquest sentit, des del consistori s’exposaran els motius pels quals es va decidir mantenir la creu a la plaça, i si és oportú, “s’anirà més enllà i es buscaran altres solucions”.

Perelló ha recordat que la decisió de mantenir la creu a la plaça no es va prendre de forma unilateral, i  que en la reunió que es va celebrar van participar tots els grups polítics del consistori, exs regidors d’urbanisme, tècnics del Museu Comarcal i de Cultura de Lleida, historiadors locals i membres del Rostoll. L’alcaldessa, a més, ha recalcat que aquesta és la primera vegada que una actuació urbanística es consulta fora de l’equip de govern.

Infolleida