L’ajuntament de Tàrrega rebutja la nova venda automàtica de bitllets de tren

10/01/2020

Segons el consistori targarí, aquesta mesura suposa un pas enrere en la reivindicació de millores a la xarxa ferroviària

L'ajuntament de Tàrrega expressa el seu rebuig a la supressió de la venda de bitllets de tren a la finestra de l'estació ferroviària del municipi. Es tracta d'una mesura que Renfe ha adoptat a la línia R-12, i que obligarà als usuaris a adquirir els bitllets mitjançant una màquina d'autovenda instal·lada a l'estació, o bé a l'interior del tren de forma directa al personal d'intervenció, tot i que les màquines encara no han entrat en funcionament. Segons el consistori targarí, aquesta mesura suposa un pas enrere en la reivindicació de millores a la xarxa ferroviària.

Tal com afirma l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, aquest fet pot agreujar encara més la deficiència del servei i causar una degradació progressiva de l'edifici de l'estació. Per aquest motiu, "faran el que convingui per corregir aquesta situació".

L'ajuntament targarí s'havia adherit aquest darrer any a la plataforma de municipis creada recentment per l'Ajuntament de Bellpuig. En aquest sentit, seguirà treballant per apropar el transport ferroviari a les necessitats reals del territori.
Noèlia Burgos