L’ANC de Tàrrega organitza una caminada popular

26/08/2021

Se celebrarà aquest dissabte a les 8 del vespre amb sortida i arribada a la plaça del Carme

L’ANC - Tàrrega per la independència ha organitzat la seva habitual caminada urbana popular d’estiu per aquest dissabte, 28 d’agost, a les 8 del vespre. Es tracta d’un recorregut d’uns 6 quilòmetres, adaptat per a tots els públics, que transcorrerà bona part dels carrers de la ciutat. 

La ruta, que tindrà com a punt de sortida i arribada la plaça del Carme, recorrerà en ordre el carrer Sant Pelegrí, la plaça Rafael Casanova i els carrers Roger de Llúria, Blaia i Pins abans d’arribar al camí del motocròs, on hi haurà l’avituallament. La tornada es farà pels carrers dels Amics de l’Arbre, Mestre Amigó i Santes Espines, per acabar retornant al Pati.

Enguany i donant compliment a les mesures sanitàries contra la Covid-19, no es podrà celebrar el tradicional sopar popular, que es convertirà en un sopar individual que els participants podran endur-se a casa. A més, caldrà que tots els participants duguin la mascareta i respectin la distància social d’un metre i mig en tot moment.

El portaveu de l’ANC, Carles López, ha explicat als micròfons de Ràdio Tàrrega que actualment ja s’han entregat una cinquantena de tiquets. Ha recordat que encara hi ha bitllets disponibles per tothom qui vulgui participar en la caminada, que es poden recollir de forma gratuïta al local de l’ANC de Tàrrega.

L'Urgell TV