L’Associació Alba de Tàrrega busca solucions a la pujada del salari mínim

17/01/2019

L’entitat social compta veu en perill alguns dels serveis que ofereix si no rep ajuda per part de les administracions públiques

En aquesta bugaderia es renten els llençols de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. És un dels molts serveis que ofereix l’Associació Alba de Tàrrega, i que ara poden perdre a causa de l’augment d’un 22% del salari mínim interprofessional, una notícia que en un primer moment va estar rebuda amb alegria, però que ara suposa una preocupació a les treballadores i treballadors.

Des de l’Associació Alba demanen ajuda a les administracions públiques per fer front a l’increment del salari, tot i que l’entitat social ja ha hagut de prendre mesures, com per exemple, pujar el preu de les galetes que elabora i d’altres productes que comercialitza.

Actualment l’Associació Alba compta amb uns 350 treballadors, i la pujada del salari mínim afecta uns 122. Des de l’entitat consideren que es tracta d’una situació crítica que pot arribar a comportar acomiadaments si no es reben les ajudes necessàries des de les administracions.

Francesc García