L’elit del bàsquet sub-16 es dóna cita a Bellpuig al Torneig Develops Basketball

11/06/2018

El torneig guanyat pel València ha estat el primer dels actes de commemoració del 75è aniversari del Club Bàsquet Bellpuig

Algunes de les futures estrelles del bàsquet europeu han estat presents en la primera edició del Develops Basketball, un torneig celebrat a Bellpuig que pretén fomentar la pràctica d’aquest esport i oferir als visitants l’oportunitat de veure bàsquet de primer nivell.

Joventut, València, Baskonia i Saragossa són alguns dels equips que han passat pel poliesportiu de Bellpuig. El torneig també ha comptat amb la participació de l’equip amfitrió, el Club Bàsquet Bellpuig, juntament amb la Selecció Andorrana, l’Helios Suns d’Eslovènia i el Skuru Bàsquet de Suècia, un quadre de luxe que de cara a properes edicions encara es vol millorar.

El torneig ha estat el primer dels actes del 75è aniversari de l’entitat i ha tingut com a guanyador al València Bàsquet, que es va imposar per 86 a 92 al conjunt eslovè de l’Helios Suns. A més, els visitants han pogut gaudir d’un concurs d’esmaixades i triples.

Joan Llompart