L’esportista Vero Torra torna dels Special Olympic World Games amb medalla de plata

27/03/2019

La cerverina ha competit a Abu Dhabi amb la selecció espanyola de bàsquet

L’esportista cerverina vinculada al Club Alba Vero Torra ha tornat dels Special Olympics World Games amb medalla de plata amb la selecció espanyola de bàsquet. La jove de 31 anys ha estat l’única esportista lleidatana en participar en aquesta competició disputada a Abu Dhabi. D’aquesta experiència, recorda sobretot la intensa i igualada final contra la selecció australiana, i destaca l’emoció que va sentir en rebre la medalla.

L’any 2007 la Vero ja va aconseguir el bronze als Special Olympics World Games, a Shangai. Ara, després d’aquest segon triomf, l’esportista es mostra satisfeta després d’una experiència que considera que ha estat molt emocionant.

En aquesta aventura, la Vero ha estat acompanyada del seu entrenador, l’Álvaro Terreros, qui ha destacat el gran paper que la cerverina va realitzar a Abu Dhabi.

De cara al futur, la Vero assegura que li agradaria tornar als Special i lluitar una vegada més per l’or. Per assolir aquest objectiu, la jove continuarà entrenant amb els seus companys del Club Esportiu Alba i jugant els diversos tornejos que organitza la Federació Acell.  

Francesc García