L'institut Alfons Costafreda estrena el nou edifici

15/09/2021

Hi traslladen els alumnes de cicles formatius

Coincidint amb l'inici del nou curs escolar, l'institut Alfons Costafreda de Tàrrega ha estrenat el nou edifici on hi han traslladat els alumnes de cicles formatius. Fonts del centre han explicat a NOVA TÀRREGA que les obres encara no han culminat i que en els pròxims mesos està previst traslladar allí també els despatxos de consergeria, secretaria, equip directiu i l'AMPA. Així mateix, es mantenen els mòduls on hi ha els alumnes de Batxillerat mentre que a l'edifici més antic del centre hi ha els alumnes d'ESO.

Les obres d'ampliació de l'institut han costat 1,8 milions d'euros. Els treballs, a càrrec de l'empresa M. J. Gruas SA, van començar el mes de juny de l'any passat  i han consistit en aixecar un nou edifici de planta baixa més dos que s'ha construiït a la part davantera del recinte, situat a l'avinguda de Tarragona. El nou edifici acull 6 aules a cada planta mentre que a la planta baixa hi ha espais d'usos comú i despatxos. 

L’ampliació de l’institut Alfons Costafreda s’acompanyava d’una intervenció complementària: l‘adequació d’uns terrenys municipals adjacents per convertir-los en zona esportiva i lúdica per a ús del centre docent. Per a fer possible aquesta acció, el ple de l’ajuntament de Tàrrega va aprovar de forma unànime la cessió dels terrenys, que ocupen 1.711 metres quadrats dins el recinte del càmping municipal.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)