Lleida TV estrena un programa resum dels quatre dies de FiraTàrrega

23/09/2021

El resum del certamen s'emetrà aquest divendres a partir de les 14:30 hores

La 40a edició de la Fira de Teatre de Tàrrega arriba a Lleida TV amb un programa que resumirà els quatre dies de certamen. Es van dur a terme 55 propostes de 48 companyies nacionals i internacionals. El programa d’una hora de durada es centrarà en les 17 estrenes que hi van tenir lloc. S’hi podrà veure, entre d’altres, l’espectacle de cuplet protagonitzat per Glòria Ribera o la vivència de les intersexualitats a través del col·lectiu Que no salga de aquí.

La tecnologia també s’ha obert pas en aquesta edició de la Fira amb un espectacle visual i sonor del ballarí i coreògraf Àngel Duran. ‘Water music’ va ser una altra de les peces que es va aprofitar d’un mecanisme tecnològic subaquàtic per oferir una experiència de so i música submarina. El públic es va haver de posar el banyador i submergir-se dins de l’aigua per poder assistir al concert.

El programa reproduirà també una peça audiovisual dirigida per David Giribet, la qual ens portarà a un recorregut virtual d’aquests 40 anys de Fira. Lleida TV estrenarà l’especial aquest divendres a partir de les 14.30 hores i en farà redifusions el diumenge a les 14.30 h i a les 21.30 h i dilluns a les 11 h.
Ricard Gómez