Lo Calvari de l’Urgell impulsarà una campanya per repoblar els boscos cremats l’any passat

20/03/2017

El Club Esportiu d’Anglesola destinarà un euro de cada inscripció a aquest projecte solidari

Després dels incendis que va patir la comarca de l’Urgell durant l’estiu del 2016, i que van afectar especialment als boscos de Nalec, Rocallaura, Vallbona de les Monges, i Rocafort de Vallbona, el Club Esportiu d’Anglesola ha decidit impulsar un projecte per repoblar aquests boscos. Aquesta iniciativa consistirà a destinar un euro de cada inscripció que es realitzi pel Calvari de l’Urgell, una marxa atlètica que es disputarà el pròxim diumenge 2 d’abril.

Per segon any consecutiu, Lo Calvari de l’Urgell comptarà amb tres rutes diferents. Una de 55km per als més aficionats a l’esport; una segona de 32km, i per últim, una de 20km, que en la darrera edició va gaudir de molt bona acceptació, i que enguany ja acumula el 50% de les quasi 100 inscripcions realitzades.

El Club Esportiu d’Anglesola funciona des de fa 10 anys i compta amb prop de 80 famílies associades. De cara a properes edicions de Lo Calvari de l’Urgell, l’entitat no descarta tornar a involucrar-se en projectes socials per fer que aquesta activitat sigui més oberta a tothom.

Francesc García