L’Urgell celebra la segona edició de “Benvinguts a Pagès”

31/05/2017

Iniciativa que vol atreure el turisme de les grans capitals i donar a conèixer les explotacions agrícoles i ramaderes

Dos restaurants, tres productors i dues activitats complementàries conformen l’oferta de “Benvinguts a Pagès” a l’Urgell, una iniciativa que vol atreure el turisme de les grans capitals i donar a conèixer les explotacions agrícoles i ramaderes.

En concret, els restaurants que hi participen i que oferiran menús especials són La Cava de Tàrrega i el Cafè de Rocallaura; la llista de productors  la formen el Celler Cal Cabo de Sant Martí de Riucorb, el Celler Analec de Nalec, i la Sidreria Riera – Badies de Preixana. Durant el cap de setmana també es podrà visitar el Museu de la Xocolata i el Torró d’Agramunt, i gaudir del primer concert del Festival Tastasons de Preixana.  

Els productors participants en aquesta iniciativa asseguren que és una bona oportunitat per mostrar al públic com elaboren els seus productes.  

La segona edició de “Benvinguts a Pagès” coincidirà també amb la Setmana Bio, la qual s’allargarà fins al 9 de juny, i oferirà visites a explotacions agràries, degustacions a restaurants i allotjaments rurals.

Francesc García