Matinal d’exercici i alimentació saludable a Tàrrega

13/04/2018

En el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, commemoració que continuarà aquest cap de setmana amb un extens programa d’actes al Parc Esportiu

Prop d'un centenar de veïns de Tàrrega han participat en una matinal d’exercicis i alimentació saludable celebrada aquest divendres. La trobada ha estat organitzada per la Regidoria d’Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran juntament amb el CAP de la localitat per a commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril). Prevista inicialment al Parc de Sant Eloi, la convocatòria s’ha traslladat al Pavelló Municipal d’Esports a causa del mal temps. Dins les instal·lacions esportives, els participants han gaudit d’una xerrada sobre hàbits saludables, una classe d’exercici físic i un esmorzar equilibrat. Tot plegat, sota el lema #gentactiva.

La capital de l’Urgell ha preparat per aquest proper cap de setmana més propostes en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, amb la col·laboració de diferents associacions i entitats de la ciutat. Les accions es duran a terme els dies 14 i 15 d’abril al Parc Esportiu i s’adaptaran a diferents nivells i edats. Així, el Pavelló Municipal d’Esports acollirà demà dissabte 14 a partir de les 9 del matí un campionat de gimnàstica rítmica a càrrec de Gyas Club. Paral·lelament se celebraran partits de futbol a càrrec de CEEF UE Tàrrega i Club Futbol Sala Tàrrega als camps annexos. Després, a partir de les 11 del matí, es duran a terme activitats de manteniment amb el Gimnàs Tàrrega com body combat, ioga, zumba, crossfit,... A més, el públic tindrà a l’abast atraccions infantils.

Pel que fa al diumenge 15, la programació s’obrirà a les 9 del matí amb una sortida a peu dins el cicle “Camina Esportivament”. A continuació, se succeiran una olimpíada atlètica i exhibicions de salsa, samba, ioga, hip-hop,... amb Gimnàs Tàrrega i Gyas Club. A 3/4 de 2 del migdia es clourà la diada amb el lliurament de trofeus als guanyadors de l’olimpíada. La participació a totes les activitats és lliure i gratuïta.

Infolleida