Milers d’assistents a la darrera nit del Paupaterres, amb els concerts de Gossos i Lagrimas de Sangre

15/07/2018

El Festival de Música d’Estiu de Ponent ha celebrat la seva 21a edició amb un total de 19 concerts

Amb el Càmping Municipal de Tàrrega ple de gom a gom, el Festival de Música de Ponent Paupaterres ha viscut la darrera nit de la seva 21a edició. La vetllada l’ha encetat la banda basca Korrontzi, una formació procedent de Vizcaya que fusiona la música folk d’Euskal Herria amb sons tradicionals bascos i un punt de modernitat. Continuant amb la música folk del nord de la península, els gallecs Luar Na Lubre han ofert un magnífic concert de la música celta de Galícia, fent ballar als assistents al festival.

Un dels plats forts de la nit ha arribat passada la mitjanit. El grup de rock català Gossos ha ofert als més de 3.000 espectadors un repàs als seus 25 anys de trajectòria, interpretant temes com “Oxígen”, “No és nou” o “Corren”. Ha posat el colofó a la nit el grup de rap combatiu Lagrimas de Sangre, que ha presentat el seu treball “Viridarquía”.

Tot i que la programació de la nit de dissabte comptava amb el grup d’ska Dicípulos d’Otila, la formació no ha pogut assistir finalment al Paupaterres per la malaltia d’un dels integrants del grup.

El Paupaterres ha tornat a esdevenir un èxit i a batre rècords. I és que en aquesta edició, han estat 19 els grups que han passat pels escenaris d’aquest festival de música d’estiu i milers les persones que s’han aplegat al Càmping Municipal de Tàrrega per gaudir de la música.

Francesc García