Mor un motorista a l’A-2 a l’altura de Bellpuig

06/08/2021

El conductor d’un turisme xoca contra ell i fuig del lloc de l’accident

Un home de 58 anys va morir la nit d’ahir, dijous 5 d’agost, en un accident a l’A-2 a Bellpuig. La víctima, veïna de Lleida, va ser colpejada per un turisme quan anava sobre la seva motocicleta per causes que encara s’estan investigant. El conductor del turisme es va escapar després del xoc, però va ser localitzat a pocs quilòmetres amb el vehicle avariat.

L’home que conduïa el turisme superava la taxa d’alcohol permesa - va donar 0,85 mg/l aire espirat - amb un resultat molt per sobre dels 0,25 mg/l aire espirat que marquen el límit del reglament. També va donar positiu en cocaïna. Els Mossos el van detenir i se l'acusa d'un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues, per homicidi per imprudència greu i per omissió de socors.

A conseqüència del xoc, van traslladar el conductor de la motocicleta a l'Hospital de Vilanova de Lleida, on han confirmat la mort durant la matinada. Amb aquesta són 79 les víctimes mortals en accidents de trànsit des del gener.

L'Urgell TV - ACN / Foto: Mossos d'Esquadra