Música i cultura a Tàrrega pel Dia dels Museus

19/05/2018

L’activitat "Micro Contes i Històries de Tàrrega" desvetlla alguns secrets de la ciutat, a través d’audicions dels alumnes de l’escola de música i les explicacions dels tècnics del museu

Durant el cap de setmana la capital de l’Urgell ha acollit un ampli ventall d’activitats amb motiu del Dia Internacional dels Museus i de la Nit dels Museus. Una d’elles ha estat la bategada amb el nom de "Micro Contes i Històries de Tàrrega", que ha consistit en petites audicions dels alumnes de l’escola de música en alguns dels indrets més emblemàtics de la ciutat. El Pou de Gel, l’Església de Santa Maria de l’Alba, el Claustre de l’Hospital i el Museu han estat els amfitrions d’aquesta jornada de música i cultura.

Els recitals dels joves targarins s’han complementat amb intervencions dels treballadors del museu que han explicat al públic alguns secrets dels edificis que han acollit aquest acte com ara, la història del campanar de l’església o les pintures de Cal Perelló.

Altres actes que es celebraran a Tàrrega durant aquesta cap de setmana de tribut als museus són la visita guiada "Pedres que es Mouen", un taller d’arqueologia per a nens o un concert vermut al jardí del museu.

Albert Morales