Nou residències de l’Urgell participaran als II JJOO de la Gent Gran a Agramunt

19/04/2018

L’esdeveniment es consolida i aquest any aplegarà a més d’un centenar de participants

Unes nou residències de l’Urgell participaran el pròxim 24 de maig en els II Jocs Olímpics de la Gent Gran de la comarca que se celebraran a Agramunt. Després de l’èxit obtingut en la primera edició celebrada ara fa un any, la Residència Mas Vell ha impulsat una nova edició d’aquesta proposta que enguany aplegarà més d’un centenar de participants, els quals disputaran diverses proves adaptades a les seves aptituds.

Des de fa unes setmanes, els participants de les residències d’Agramunt, Bellpuig, Maldà, Tàrrega i Verdú es preparen per a aquesta cita amb l’esport. I és que molts d’ells tornen amb l’objectiu de millorar les marques obtingudes l’any passat.

Els II Jocs Olímpics de la Gent Gran de l’Urgell tornen a comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Agramunt. Des del consistori aposten per fomentar l’activitat física entre les persones grans, i estrènyer els vincles entre diferents generacions.

L’acte comptarà amb la col·laboració de prop d’una cinquantena de voluntaris, a més dels nens i nenes de les escoles d’Agramunt que participaran en la inauguració de l’esdeveniment. Finalitzats els jocs, els avis i àvies gaudiran d’un merescut dinar de germanor.

Francesc García