Nou Talonari Cultural de la Ruta del Cister

09/04/2019

Compta amb descomptes 2x1 o visites gratuïtes en diversos equipaments culturals de l'Urgell, la Conca de Barberà i l'Alt Camp

Els Consells Comarcals de l’Urgell, l’Alt Camp i la Conca de Barberà han impulsat una nova edició del Talonari Cultural de La Ruta del Cister, amb 34 vals de descompte 2x1 o visita gratuïta en diversos equipaments culturals d'aquest territori. El talonari té validesa durant tot el 2019, i es podrà trobar a les oficines de turisme de les tres comarques.

El Talonari Cultural  te com a objectiu de motivar al turista cultural i atraure els visitants que consideren la cultura com una activitat complementària. La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració dels agents culturals públics i privats que hi participen.

De la comarca de l’Urgell en formen part l’Espai Guinovart d’Agramunt, Lo Pardal – Casa de la Poesia Visual d’Agramunt, el refugi antiaeri de l’església de Santa Maria d’Agramunt, l’Ecomuseu i molí d’oli Maurici Massot de Belianes, el Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig, el Mausoleu de Ramon de Cardona a Bellpuig, el Castell de Montclar, el Museu Comarcal de l’Urgell a Tàrrega, el Museu de la Mecanització Agrària J. Trepat de Tàrrega, el Centre d’Interpretació President Lluís Companys del Tarròs, l’Espai Museístic del Cinema de Vallbona de les Monges, i la torre del Castell de Verdú.

Infolleida