Open Arms farà una xerrada a La Soll

08/01/2020

L'ONG Proactiva Open Arms, dedicada a rescatar del mar a refugiats i refugiades que arriben a Europa, realitzarà aquest dissabte 11 de gener a les 12h del migdia una xerrada a La Soll de Tàrrega, situada a la Plaça de les Nacions Sense Estat.

Un voluntari d'Open Arms serà l'encarregat d'impartir la xerrada on explicarà la seva experiència personal en les diferents missions on ha col·laborat i quines són les tasques que organitza l'entitat. L’ONG ha estat reconeguda amb diversos premis per la seva imprescindible tasca humanitària i funciona gràcies als donatius i a l’equip de voluntaris que la conformen. A més del salvament marítim i la tasca de denuncia, també tenen un equip de suport a terra, format per psicòlegs i psicòlogues que recolzen als socorristes, donat que la seva tasca suposa un fort impacte tant físic com emocional.

L'accès a la xerrada és lliure i gratuït i forma part del cicle de xerrades que organitza la secció de Pensament Crític de La Soll, situada a la Plaça de les Nacions Sense Estat de Tàrrega.
Infolleida