Petits i grans gaudeixen de la lectura a les piscines d’Agramunt amb la Bibliopiscina

07/08/2018

El servei ofereix activitats i tallers, a més d’una ampla varietat de llibres i contes

Les vacances d’estiu són una bona època per dedicar temps a la lectura. Conscient d’això, la Biblioteca Guillem Viladot d’Agramunt trasllada per novè any el seu servei a les piscines del municipi amb la Bibliopiscina, una iniciativa que pretén incentivar la lectura entre els més petits amb activitats de lectoescriptura i tallers.

La Bibliopiscina d’Agramunt és un servei que impulsen les regidores de Cultura i Esports de l’Ajuntament, juntament amb la Biblioteca, i que durant les seves primeres setmanes ha gaudit de molt bona acceptació. Al llarg del mes de juliol han passat per la Bibliopiscina una mitja de 80 persones per dia, que han gaudit dels prop de 200 llibres i contes que ofereix aquest servei i de les activitats i tallers que s’hi realitzen.

Els usuaris d’aquest espai podran gaudir de la lectura fins al pròxim 29 d’agost, quan la caseta de la Bibliopiscina tancarà portes fins l’estiu vinent. De cara a la propera temporada des de la Biblioteca plantegen dur a terme alguna acció per apropar al públic més adult fins a aquest espai.

Francesc García