Presó provisional per al conductor begut i drogat implicat en l’accident mortal a Bellpuig

07/08/2021

l jutjat d’instrucció número 2 de Cervera, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest divendres presó provisional comunicada i sense fiança per al conductor begut i drogat que ahir es va veure implicat en un accident mortal a Bellpuig.

L’home, de 36 anys i nacionalitat marroquina, està acusat d’homicidi imprudent, conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues i d’abandonament del lloc (omissió de socors).

L’accident es va produir ahir a les 23.42 hores al punt quilomètric 495,8 de l’A-2 al seu pas per Bellpuig en sentit Lleida quan, per causes que encara s’estan investigant, un turisme va xocar contra una motocicleta. El conductor de la motocicleta va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida on ha mort aquesta passada matinada. La víctima és un home de 58 anys, J.M.M., veí de Lleida.

El conductor del turisme va abandonar el lloc de l’accident. Posteriorment, va ser localitzat a la sortida de l’A-2 a pocs quilòmetres, amb el vehicle avariat a causa del mateix accident. Practicades les corresponents proves d’alcoholèmia i drogo test, va donar un resultat positiu de 0,85 mg/l en aire expirat i reactiu positiu en cocaïna. Els Mossos d’Esquadra el van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues, per homicidi per imprudència greu i per omissió de socors.

Redacció - SEGRE