Primera victòria de la temporada per la U.E. Tàrrega

07/10/2018

El conjunt blaugrana guanya a casa per 4-0 al Lleida B

La U.E. Tàrrega ha firmat aquest diumenge la seva primera victòria de la temporada a Primera Catalana amb un resultat de 4-0. Els de la capital de l’Urgell han realitzat un bon partit des del primer minut, amb molta intensitat i sense deixar respir a un Lleida B. El primer gol, marcat per Lluís Clop, ha arribat al minut 19 des de fora de l’àrea. Només un minut més tard, Sergi Solé aconseguia el segon gol per al conjunt blaugrana, donant al Tàrrega molta més confiança i tranquil·litat durant el partit. Amb aquest resultat s’ha arribat fins a la meitat del partit, i en el segon temps, Jonathan Fernández ha sentenciat la victòria amb un gol al minut 54. El darrer gol a favor del Tàrrega l’ha marcat precisament el seu contrincant a porta pròpia.

Pel que fa al Lleida, l’equip del Segrià ha destacat en poques ocasions, tot i que ha jugat una segona part amb més força que la primera.

Amb aquesta victòria el Tàrrega recupera la moral perduda a principis de temporada i guanya força per fer front al seu proper rival, l’Igualada, i sortir de les darreres posicions de la classificació.