Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

03/03/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Arriba el primer cap de setmana de març i ho fa carregat d'activitats per tots els punts de la comarca. 

Divendres la Biblioteca de Belianes, a les 19.00h realitzarà una nova sessió de contacontes. Al vespre, les propostes més interessants es centren a Tàrrega: a les 20.30h, la Sala Marsà acollirà la inauguració de la mostra de pintura de Montserrat Viplana, artista amb més de 30 anys de trajectòria i que ara experimenta els límits del quatre, el marc; més tard, a les 22.30, els Cinemes Majèstic projectaran el film Comanchería (Hell or high water), de David Mackenzie, dins de les propostes del Cine Club la Lloca. 

Dissabte serà un dia intens, ja que durant tot el dia els comerços d'Agramunt celebraran el tradicional mercat de les rebaixes d'hivern. A més, la vila obrirà les portes de la setzena edició d'Agr'auto, la fira dedicada al vehicle d'ocasió. La mostra romandrà oberta durant tot el cap de setmana. 

Bellpuig també acollirà diverses propostes per aquest dissabte, com ara la 5a trobada escolar de gimnàstica rítmica (de 10.00h a 14.00h al Pavelló Poliesportiu), i l'escala en hi-fi dels alumnes de l'Institut Lo Pla d'Urgell, a les 21.00h al Pavelló Poliesportiu. 

La pinzellada musical a aquest dissabte 4 de març anirà a càrrec del grup La Versaleta, que oferirà un recital poètic i musical a la Cooperativa l'Olivera de Vallbona de les Monges, dins del cicle Vi en viu

D'altra banda, el teatre amateur arriba aquest dissabte a la capital de l'Urgell amb la primera funció del 29è Concurs Ciutat de Tàrrega. Crim Qua-li-fi.-cat, del Grup de Teatre l'Ull de Bou (Sant Esteve Sesrovires), serà l'obra que donarà el tret de sortida al certamen que s'allargarà fins al dia 8 d'abril. 

El Carnaval continuarà fent acte de presència a la comarca amb les festes d'Anglesola, Belianes, Guimerà, La Fuliola, Rocallaura, Sant Martí de Maldà, Tornabous i Verdú. 

Diumenge, per tancar la setmana, tindrà lloc la novena trobada motera a Agramunt, una activitat ja consolidada que cada any compta amb la participació de més de 500 motos. A les 13.00h, el bar Casal Agramuntí acollirà el concert-vermut amb el grup coral Be1Beat. 

Per últim, també aquest diumenge es viurà la setzena caminada de l'Urgell que partirà a les 9.00h des del Pavelló Municipal de Tàrrega, i recorrerà els Pins de la Maresca i El Talladell.

Bon cap de setmana!
Francesc García