Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

17/03/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Com cada setmana, des d'Urgell TV et fem un resum de les propostes més interessants per aquest cap de setmana a la comarca. 

Els plans per al dissabte es concentren principalment a la capital, a Tàrrega. Durant el matí tindreu l'oportunitat de realitzar dos tallers ben interessants; el primer, "Creixem amb la Música", serà a les 10 del matí a l'Escola Municipal de Música, a càrrec de la Núria Calaf; el segon, a les 11 del matí, tindrà lloc a l'Oficina Jove de l'Urgell i versarà sobre la risoteràpia. D'altra banda, durant tot el dia, el C/ del Carme tornarà a collir el mercat de les antiguitats i les arts. Per últim, el Teatre Ateneu tornarà a acollir una nova representació del 29è Concurs de Grups de Teatre Amateur "Ciutat de Tàrrega". Aquesta vegada els espectadors podran veure "La corona d'espines", interpretada pel grup Qollunaka de Terrassa.

A la Fuliola també es disputarà, a partir de les 7 del matí, el Brevet de 200km.  

Diumenge podreu gaudir del 3r Encontre i Concert Infantil de les Terres de Lleida, a les 12 del matí, al Casal d'Agramunt. A més, Belianes celebrarà la seva tradicional cita amb la poesia amb la lectura de diversos poemes, en el marc del Dia Mundial de la Poesia, mentre que a Bellpuig es disputarà la Lliga d'Escacs, des de les 9 del matí, al Pavelló Poliesportiu.

Bon cap de setmana!
Francesc García