Rècord d'inscrits a la 7a Cursa de la Dona d'Agramunt

13/03/2019

La cita esportiva tindrà lloc aquest diumenge

Agramunt celebrarà aquest diumenge 17 de març la setena edició de la Cursa de la Dona d’Agramunt. Tot i que les inscripcions encara no estan tancades, ja hi ha inscrites 782 persones i fins que es tanquin inscripcions s’espera arribar als 800, sent la edició amb més participació des de la seva creació.

La cursa organitzada per les regidores de Promoció de la Dona i d’Esports de l’Ajuntament d’Agramunt compta amb la col·laboració d’entitats locals i un gran nombre d’empreses i negocis que han volgut sumar-se a la cursa.

El tret de sortida de la cursa-caminada, que no és competitiva, està fixat a les 11h del matí, però les activitats pre-cursa començaran una hora abans amb una sessió de zumba a càrrec del Gimnàs Batec. Durant tot el matí a més, els participants es podran fer fotos al photocall oficial de la prova o pintar-se la cara. Un cop finalitzin aquestes activitats, els Tabalers de l’Espetec seran els encarregats d’acompanyar els participants fins a l’arc de sortida.

La samarreta oficial i l’avituallament d’arribada, a més de la possibilitat d’entrar al sorteig dels més de trenta obsequis, són algunes de les coses que tindran els corredors inscrits que han pagat una inscripció de 6€.

Vessant solidària
La Cursa de la Dona d’Agramunt ha tingut des de la seva segona edició una vessant solidària i ha donat 1€ de cada inscripció a l’Associació Catalunya Contra el Càncer. Una iniciativa que també es farà aquest any.

Infolleida