Salut realitzarà cribatges massius a Tàrrega

04/09/2020

El Departament de Salut realitzarà un cribratge massiu al municipi de Tàrrega el proper dilluns 7 de setembre. Les proves PCR tindran lloc a l'espai mercat i aniran dirigides majoritàriament a persones de 18 a 40 anys, tot i que també se les podran fer persones convivents, que hagin estat en situacions de risc de contagi, i el personal dels centres educatius.

El proper dilluns 7 de setembre tindrà lloc un cribatge massiu al municipi de Tàrrega. La decisió de fer testos es deu als nombrosos casos positius de Covid-19 registrats a la capital de l'Urgell, la majoria arran de contagis produïts en trobades familiars i d'amics. El cribatge té com a objectiu tallar la cadena de contagis causats per persones portadores del virus que són asimptomàtiques.

Els testos PCR tindran lloc a l'espai mercat, i aniran dirigits tant a les persones d'entre 18 i 40 anys, com a les persones
convivents, a aquells que hagin estat en situacions de risc de contagi, i també al personal dels centres educatius, independentment de la seva edat.

Les proves són gratuïtes, i les persones interessades s'han d'inscriure prèviament a través del web de l'Ajuntament.
David Figuerola