‘Secrets’, la nova producció interactiva de la cia. Tombs Creatius

09/08/2021

Un espectacle vivencial a través d'un recorregut a la recerca d'un gran secret, que només descobriran jugant i deixant-se portar per la curiositat

La companyia d’arts de carrer Tombs Creatius de Bellpuig estrenarà ‘Secrets’, un espectacle vivencial que proposa al públic ser protagonista de la seva pròpia història. Un format escènic innovador on a través de la interacció i dels jocs, les persones viuran una experiència absolutament personalitzada. A la instal·lació participativa hi té un gran pes l’electrònica i la robòtica, i compta amb tres parts: sis jocs que permetran descobrir un secret, un recorregut exterior al voltant de la iurta, i el secret final de dins la carpa.

Així, la companyia de Bellpuig pretén explorar la infantesa i els anhels de la gent. En els dos anys de durada del procés de creació, hi han participat col·laboradors externs i gairebé un centenar de persones.

Aquest divendres ja surten a la venda les entrades de Fira Tàrrega, certamen on Tombs Creatius estrenarà ‘Secrets’ com a companyia seleccionada al programa Suport a la Creació. A més, es farà una preestrena el dissabte 28 d’agost a Vilanova de Bellpuig.

Noèlia Burgos Domínguez