Sílvia Fernàndez serà la primera alcaldessa d'Agramunt

20/05/2020

La fins ara regidora de Serveis Socials, Salut, Diversitat i Igualtat, assoleix aquest repte personal "amb il·lusió, responsabilitat, compromís i amb el convenciment, que cal prioritzar a les persones davant l’actual situació d’excepcionalitat"

Sílvia Fernàndez es convertirà oficialment aquest divendres en la primera alcaldessa d’Agramunt. Fernàndez, vinculada al projecte municipal d’Acord d’Esquerra, prendrà possessió del càrrec a través d’un ple telemàtic i agafarà el relleu de Bernat Solé, qui va renunciar a l’alcaldia per ser nomenat conseller d’Exteriors.

En les darreres setmanes, Sílvia Fernàndez, fins ara regidora de Serveis Socials, Salut, Diversitat i Igualtat a l’ajuntament, ja ha estat exercint com a alcaldessa en funcions, ja que la gestió de l’actual crisi sanitària és una prioritat per l’equip de govern.

Les primeres accions que es prioritzaran dins la nova estructura del cartipàs, estaran enfocades al benestar i la salut de les persones. Un exemple serà la represa de les obres de la planta baixa de la Residència Cal Mas Vell.

Noèlia Burgos