S’inicia una campanya per fomentar la digitalització de les empreses de Ponent

22/07/2021

El Consell Comarcal de l’Urgell és un dels ens promotors d’‘Empresa, fes el salt al digital’

La campanya ‘Empresa, fes el salt al digital’ ha arrencat avui amb l’objectiu de donar suport a la transformació digital de les empreses de Ponent. La proposta pretén millorar les capacitats digitals del teixit empresarial de les comarques del territori per fer-les més competents dins el mercat laboral i mirar d’atenuar les conseqüències de la pandèmia.

La iniciativa ha estat impulsada a través de l’Ajuntament de Lleida i els Consells Comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell. També compta amb el suport de la Diputació de Lleida i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Per participar en aquesta campanya, les empreses interessades hauran d’omplir un qüestionari que podran trobar a les pàgines web i xarxes socials de cadascuna de les entitats organitzadores. Aquest servirà per detectar quin és el grau de digitalització de cada professional i organització i quines són les seves necessitats concretes per seguir avançant. En funció dels resultats rebuts, el projecte preveu oferir un seguit d’itineraris formatius i un acompanyament personalitzat per poder fer aquest salt.

L’acció s’emmarca dins dels Projectes Compartits de Reactivació Transformadora que sorgeixen de l’estratègia d’agendes compartides de la Diputació de Lleida i que tenen per objectiu fomentar la realització d’actuacions conjuntes entre les diferents administracions de la demarcació.

Aquest projecte està liderat pel personal tècnic dels Plans de reactivació socioeconòmica del territori, un instrument de planificació per desenvolupar actuacions per tal de pal·liar les afectacions produïdes arran de la crisi de la COVID-19. Aquests plans són finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el SEPE.

L'Urgell TV