Tàrrega acollirà l’exposició 'Magistrals' amb les obres guanyadores dels deu anys del Premi Setba

25/11/2021

S’inaugurarà el pròxim 1 de desembre coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

En el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Tàrrega inaugurarà l’exposició Magistrals, una mostra de les obres guanyadores dels deu anys del Premi Setba destinat a artistes amb discapacitat Intel·lectual (DI).

L’acte commemoratiu tindrà lloc el pròxim dimecres 1 de desembre i consistirà en la inauguració de l’exposició i la presentació del projecte de formació artística Magistralsque la Fundació Setba ha realitzat juntament amb l’artista Jaime Súnico, per posar a l’abast de totes les entitats de Catalunya que treballen amb persones amb DI.

L’acte comptarà amb membres del Grup Alba, associació de la qual pertany Joel Garciaartista guanyador del Premi Setba 2019 per la seva obra Tocado y hundido, i hi intervindran la directora de la Fundació Setba, Cristina Sampere; la regidora d’Acció Social i Associativa, Igualtat i Salut, Assumpta Pijuan, i l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan.

 

Una exposició itinerant

L’exposició es podrà veure fins al 3 de gener de 2022 al carrer Joan Brossa de Tàrrega. Aquesta és l’última parada que la mostra en itinerància Magistrals farà a Catalunya. Va començar al Palau Robert de Barcelona, va continuar per Vic i Manresa i acabarà a Tàrrega.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Departament de Cultura, l’ajuntament de Tàrrega, la Ramon Molinas Foundation i l’empresa EGM.

Segre-Nova Tàrrega