Tàrrega acull una jornada per enfortir el teixit empresarial de l’Urgell i la Noguera

15/06/2022

Activitat organitzada per l’àrea de suport a l’empresa i l’emprenedoria del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

Tàrrega ha acollit avui dimecres una jornada de treball per establir aliances entre les empreses de les comarques de l’Urgell i la Noguera. L’activitat s’emmarca dins les sessions de networking que organitza el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través de l’àrea de suport a l’empresa i l’emprenedoria, GlobaLleida, i ha estat possible gràcies al suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega, els Consells Comarcals de l'Urgell i la Noguera i els CEI de Tàrrega i Balaguer. La trobada, que ha estat dinamitzada per l’empresa Tàctica 360, s’ha celebrat al viver d'empreses CEI TÀRREGA, situat a Cal Trepat, i ha reunit una vintena de firmes i negocis d’ambdues comarques.

Va de Networking a l’Urgell i la Noguera! ha estat un espai de trobada entre persones amb projectes emprenedors, start-ups innovadores i empreses consolidades amb ganes de descobrir noves idees i maneres de fer. La sessió, que ha clausurat la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, tenia la finalitat d’establir sinèrgies entre nous projectes recentment creats i empreses ja consolidades a fi d’enfortir el teixit empresarial del territori. Així doncs, les persones assistents han pogut compartir les seves experiències i ampliar la teva xarxa de contactes professionals, fet que podria generar noves oportunitats de negoci.

Infolleida