Tàrrega comptarà amb una àrea de servei destinada a autocaravanes

10/10/2017

S’ubicarà al solar municipal ubicat entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el Casal Cívic

El solar municipal ubicat entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el Casal Cívic serà l’emplaçament on l’Ajuntament de Tàrrega construirà una àrea de servei per a autocaravanes, amb una capacitat d’onze places, i amb accés d’entrada i sortida des del carrer de Joan Tous.

L’actuació compta amb un pressupost inicial de 49.000 euros, quantitat que es podria sufragar parcialment amb subvencions d’altres administracions. L’execució dels treballs sortirà a licitació a finals d’any. Un cop adjudicades, es preveu un termini d’obres de dos mesos.

Amb aquest nou equipament, l’Ajuntament de Tàrrega centralitzarà en un únic punt l’estacionament d’autocaravanes, proporcionant comoditat i serveis a aquests vehicles durant la seva estada a la capital de l’Urgell.

L’emplaçament escollit reuneix les característiques idònies per a aquesta modalitat de turisme en auge, ja que es tracta d’un espai proper a la carretera C-14 i ben comunicat amb el centre urbà. Una vegada enllestida, l’àrea de servei figurarà en les principals guies adreçades als usuaris d’autocaravanes. 

Francesc García