Tàrrega es convertirà en la capital de l'humor del 6 al 10 d'octubre

21/09/2021

Amb probablement l'última edició de Lo Memefest que comptarà amb Peyu, Patricia Espejo i Iggy Rubin

Tàrrega es convertirà en la capital de l'humor del 6 al 10 d'octubre amb probablement la que serà l'última edició de Lo Memefest,el més llarg de la història i que comptarà amb la participació de reconeguts humoristes com Peyu, Patricia Espejo i Iggy Rubin.

La tercera edició del festival d'humor de Ponent, organitzat per l'Associació Agrat amb el suport de les regidories de Cultura i Joventut de l'ajuntament de Tàrrega, oferirà cinc dies d'activitats entre les quals destaquen l'actuació de Peyu amb el seu espectacle L'home orquestra i La tarda dels monòlegs amb Iggy Rubin (la Resistència, Europa FM ...), Patricia Espejo (El club de la comedia, Comedy Central...), Ignasi Taltavull (La Ruina, Està Passant TV3...), Irene Minovas (RAC1, El Soterrani...), Adri Romero (El Guay, el Raro y el Guapo, Aquí Estamos...) i Raquel Hervás (Està Passant TV3, We Bitches ...). Els dos actes tindran lloc al càmping municipal i s'oferiran unes 400 localitats.

Lo Memefest es completarà amb una transmissió a Twich comentada de la pel·lícula Shrek (dimecres 6, 10 de la nit); inauguració d'una exposició sobre salut mental, joves i mems a la Sala Marsà de la mà de Noelia Karanezi, creadora de continguts i guionista de La Competència de RAC1 (dijous 7, 8 del vespre); el ja clàssic Impro'ssible (dijous 7, 10 de la nit), una passejada del grup Mariachi Internacional Barcelona pels comerços i el centre de la ciutat en col·laboració amb Foment Tàrrega (divendres 8, tarda); un taller de podcast a càrrec d'Ignasi Taltavull i Adri Romeo on explicaran els secrets per crear el millor podcast d'humor (divendres 8, 2/4 de 8 del vespre); la primera fira gastronòmica del burrito i el nacho de Mèxic (divendres 8, 9 de la nit); un vermut-debat sobre com potenciar el català entre els joves a les xarxes socials amb Albert Lloreta, Paula Carreras, Marc Lesan i Júlia Bacardit amb la periodista Marina Rúbies de moderadora (dissabte 10, 2/4 d'1 del migdia), i projecció de la pel·lícula La Escopeta Nacional (diumenge 11, 1/4 de 6 de la tarda).

Lo Memefest ha posat a la venda les entrades al web www.agratickets.cat per als tres espectacles de pagament: Peyu (9 euros), La tarda dels monòlegs (9 euros) i La Escopeta Nacional (5 euros). La resta d'acte són gratuïts amb aforament limitat per la pandèmia i és necessari reservar entrada al formulari www.lomemefest.cat. Així mateix, l'organització ofereix el 'Pack Memecenes' per 28 euros dels quals ja n'ha venut més de 70. Aquest inclou lloc preferent per a tots els espectacles, sopar el divendres, consumició el dissabte i un regal commemoratiu. 

A banda del consistori i Foment Tàrrega, Dispromedia, Circuit Urgellenc - Cinemes Majèstic, La Soll i el CAU també donen suport a Lo Memefest. 

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)